Η Ιατρός

Χώρος Ιατρείου

Η χειρουργός  οδοντίατρος  Ζάχαρη   Άννα   διατηρεί οδοντιατρείο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης από το 2017. Είναι  απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Ιασίου της Ρουμανίας Facultatea de Stomatologie  GR.T. POPA IASI το 2003 με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς.

Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικά οδοντιατρεία άμισθη καθώς και στο Οδοντιατρείο Φρουράς Θεσσαλονίκης από το 2004-2006 όπου προσέφερε εθελοντική εργασία. Από το 2007-2016 διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο νησί των Σπετσών ενώ από το 2017 έως και σήμερα το ιατρείο της βρίσκεται στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής και της  ενδοδοντίας καθώς και έχει συνεργαστεί με οδοντιάτρους στο πλαίσιο της τοποθέτησης εμφυτευμάτων.

Κάθε ασθενής και κάθε περιστατικό είναι μια  ξεχωριστή πρόκληση για την οδοντίατρο και αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή  και σχολαστικότητα. Σκοπός μας  για κάθε ασθενή που προσέρχεται στο ιατρείο είναι η οριστική επίλυση του προβληματος  προτείνοντάς του ολοκληρωμένα σχέδια θεραπείας σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες. Στόχος  μας είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας έτσι ώστε ο ασθενής να χαίρει ενός μακροχρόνιου λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.